Зашто је Шеховић одабрао Будућност, а не Партизан?!

Црногорски кошаркаш Сеад Шеховић објаснио је у разговору за “Побједу” зашто је између понуда Партизана и Будућности изабрао Подгоричане.

Кошарка 14.08.2015 | 09:40
Зашто је Шеховић одабрао Будућност, а не Партизан?!

25-годишњи Шеховић је претходно бранио боје Будућности од 2007. до 2011. године, а од тада је играо за Олденбург, Солнок, Бајројт и МЗТ Скопље.

Шеховић је истакао да није ни много размишљао о понудама два клуба, јер је по његовим речима Бурућност сада на нивоу Партизана и осталих клубова у регион.

“Пре свега, преломна је била озбиљност клуба, људи који га воде, комплетан пројекат који је учинио да Будућност напредује у претходном периоду. Наравно, уз шансу да будем ту, близу својих, уз брата у тиму и породицу, близу родног града”, рекао је Шеховић.

Бек Будућности истакао је да клуб има обавезу да настави континуитет успеха, пошто је прошле сезоне био у самом врху АБА лиге.

“Леп је осећај вратити се после четири године у клуб који је остварио велики резултатски искорак. У АБА лиги, Будућност је близу самог врха. Зато ове сезоне имамо и обавезу да одржимо континуитет успеха. Задовољство ми је што ћу бити ту да помогнем екипи и очекујем успешну сезону”, нагласио је Шеховић.

Што се тиче тога што ће играти са братом у тиму, Сеад каже:

“У репрезентацији смо сарађивали добро, сигуран сам да ће тако бити и у Будућности. Зато сам срећан што сам поред Суада у тиму”.

Коментари / 0

Оставите коментар