Zašto je Šehović odabrao Budućnost, a ne Partizan?!

Crnogorski košarkaš Sead Šehović objasnio je u razgovoru za “Pobjedu” zašto je između ponuda Partizana i Budućnosti izabrao Podgoričane.

Košarka 14.08.2015 | 09:40
Zašto je Šehović odabrao Budućnost, a ne Partizan?!

25-godišnji Šehović je prethodno branio boje Budućnosti od 2007. do 2011. godine, a od tada je igrao za Oldenburg, Solnok, Bajrojt i MZT Skoplje.

Šehović je istakao da nije ni mnogo razmišljao o ponudama dva kluba, jer je po njegovim rečima Burućnost sada na nivou Partizana i ostalih klubova u region.

“Pre svega, prelomna je bila ozbiljnost kluba, ljudi koji ga vode, kompletan projekat koji je učinio da Budućnost napreduje u prethodnom periodu. Naravno, uz šansu da budem tu, blizu svojih, uz brata u timu i porodicu, blizu rodnog grada”, rekao je Šehović.

Bek Budućnosti istakao je da klub ima obavezu da nastavi kontinuitet uspeha, pošto je prošle sezone bio u samom vrhu ABA lige.

“Lep je osećaj vratiti se posle četiri godine u klub koji je ostvario veliki rezultatski iskorak. U ABA ligi, Budućnost je blizu samog vrha. Zato ove sezone imamo i obavezu da održimo kontinuitet uspeha. Zadovoljstvo mi je što ću biti tu da pomognem ekipi i očekujem uspešnu sezonu”, naglasio je Šehović.

Što se tiče toga što će igrati sa bratom u timu, Sead kaže:

“U reprezentaciji smo sarađivali dobro, siguran sam da će tako biti i u Budućnosti. Zato sam srećan što sam pored Suada u timu”.

Komentari / 0

Ostavite komentar