Емина Јаховић симпатише Љајића

Позната певачица Емина Јаховић, наводно је симпатизер странке Расима Љајића који каже да би му импоновало да га таква уметница подржи.

Србија 12.08.2015 | 12:45
Емина Јаховић симпатише Љајића

Локалпатриота Емина Јаховић, иако не жели да се политички декларише, због дугогодишњег пријатељства, наводно, је више пута финансијски помогла СДПС, на чијем је челу српски министар Расим Љајић!

Потпредседник Владе Србије Расим Љаић је близак са породицом популарне певачице, а Емина је наводно спремна да га подржи у његовом раду.

Емина никада није заборавила Нови Пазар. Она често прича где је рођена и о детињству које је провела у Новом Пазару. Познато је да су из Новог Пазара Расим Љајић али и Сулејман Угљанин, али она је увек била ближа СДПС-у. Расим је близак са њом и са њеним братом – каже анонимни извор за “Курир”.

Љајић није желео да коментарише да ли позната певачица помаже рад његове странке, али је поручио да познаје Емину као и њеног брата Мирсада.

Знате Пазарци су веома поносни на њих. Ми смо пријатељи и наравно да ми импонује ако би ме подржала – нагласио је Љајић.

Извор: Телеграф

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Зеро

12.08.2015 12:16

Сандзацке сељацке, караоке брате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирза

12.08.2015 12:40

Расим је главни дистрибутер дроге за Сандзак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила

12.08.2015 14:33

Расим је мутан тип. Министарства где је био су куповали улазнице за концерт Емине Јаховиц , наравно од пара порезника, и делили их дзабе свим центрима где се спроводи било који вид социјалне застите. Сефица кабинета Расима је Еминима кума и врло цесто иде у Турску слузбеним колима министарства...СРБИЈО ПРОБУДИ СЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ