Emina Jahović simpatiše Ljajića

Poznata pevačica Emina Jahović, navodno je simpatizer stranke Rasima Ljajića koji kaže da bi mu imponovalo da ga takva umetnica podrži.

Srbija 12.08.2015 | 12:45
Emina Jahović simpatiše Ljajića

Lokalpatriota Emina Jahović, iako ne želi da se politički deklariše, zbog dugogodišnjeg prijateljstva, navodno, je više puta finansijski pomogla SDPS, na čijem je čelu srpski ministar Rasim Ljajić!

Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljaić je blizak sa porodicom popularne pevačice, a Emina je navodno spremna da ga podrži u njegovom radu.

Emina nikada nije zaboravila Novi Pazar. Ona često priča gde je rođena i o detinjstvu koje je provela u Novom Pazaru. Poznato je da su iz Novog Pazara Rasim Ljajić ali i Sulejman Ugljanin, ali ona je uvek bila bliža SDPS-u. Rasim je blizak sa njom i sa njenim bratom – kaže anonimni izvor za “Kurir”.

Ljajić nije želeo da komentariše da li poznata pevačica pomaže rad njegove stranke, ali je poručio da poznaje Eminu kao i njenog brata Mirsada.

Znate Pazarci su veoma ponosni na njih. Mi smo prijatelji i naravno da mi imponuje ako bi me podržala – naglasio je Ljajić.

Izvor: Telegraf

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Zero

12.08.2015 12:16

Sandzacke seljacke, karaoke brate.

ODGOVORITE
Name

Mirza

12.08.2015 12:40

Rasim je glavni distributer droge za Sandzak.

ODGOVORITE
Name

Mila

12.08.2015 14:33

Rasim je mutan tip. Ministarstva gde je bio su kupovali ulaznice za koncert Emine Jahovic , naravno od para poreznika, i delili ih dzabe svim centrima gde se sprovodi bilo koji vid socijalne zastite. Sefica kabineta Rasima je Eminima kuma i vrlo cesto ide u Tursku sluzbenim kolima ministarstva...SRBIJO PROBUDI SE!!!

ODGOVORITE