Рат на КиМ у случају формирања СЗО?

Самоопредељење прети до сада најжешћим немирима и блокадама свих институција на Косову уколико Приштина пристане да формира Заједницу српских општина.

Србија 12.08.2015 | 13:30
Рат на КиМ у случају формирања СЗО?

Генерални секретар тог парламентарног опозиционог покрета, Дардан Молицај, је у изјави у емисији КТВ Интерактив рекао да ће то бити најрадикалнији икад виђени протести и да ће недостајати само рат.

Само рат ће недостајати. Биће блокиране јавне и приватне институције. Ништа неће функционисати на Косову, то је план Самоопределења у случају да пристане на оснивање Заједнице Српских општина", рекао је Молицај.

Биће то, прецизирао је, најрадикалније деловање Самоопредељења, какво Косово до сада није видело.

Молицај је рекао да је тај покрет спреман да блокира све што на Косвоу функционише - не само јавне институције, већ и живот грађана.

Самоопределење ће предузети најрадикалнија деловања која сте икада видели. Не рат, али све остало што није рат предузеће. Блокираћемо и живот грађана и институције, рекао је Молицај, пренели су приштински медији.

Извор: Б92

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Градишка

12.08.2015 11:56

Па какав је ово наслов? Из горенаведеног текста, види се, ко је кривац за могуће евентуалне сукобе на Косову и Метохији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пипо

12.08.2015 14:13

Од опстина заједницких нема ниста то се никад неце десит.

ОДГОВОРИТЕ
Name

косово на лизинг

12.08.2015 15:14

Из којег доба су ови Албанци? Леденог, бронзаног,...?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

12.08.2015 17:56

Треба послати војску и полицију да растерају ове...

ОДГОВОРИТЕ