Планови Манчестер Јунајтеда: А) Педро, Б) Гаитан, Ц) Лавеци!

Ускоро на Олд Трафорд слеће и шесто велико појачање овог лета!

Фудбал 15.08.2015 | 17:20
Планови Манчестер Јунајтеда: А) Педро, Б) Гаитан, Ц) Лавеци!

Потрошио је Манчестер Јунајтед скоро 100.000.000 евра на пет појачања овог лета, али далеко од тога да су доласцима Депаја, Шнајдерлина, Швајнштајгера, Дармијана и Ромера закључили шопинг. Остало је још 20 дана до краја прелазног рока, а управо би Јунајтед могао да уздрма фудбалску пијацу до затварања пијаце.

Чекају се “деветка”, штопер и крилни нападач, с тим што је ово последње приоритет у наредних неколико дана. Отишао је Анхел Ди Марија и Луј ван Гал је одавно сковао план како да замени скупоценог Аргентинца.

Прва жеља је без икакве дилеме Педро. Барселона жели да задржи свог брзоногог нападача, али клаузула од 30.000.000 евра није проблем за Манчестер Јунајтед и чека се одлука играча. Ако Педро и дефинитивно преломи да напусти Камп Ноу, онда ће то бити због одласка на Олд Трафорд. Ситуација са Нејмаровим одсуством је мало закомпликовала причу и Педро тражи времена, што се не допада Ван Галу.

Зато стратег Манчестер Јунајтеда већ има и план Б. Реч је о Николасу Гаитану из Бенфике који се већ годинама помиње као потенцијално појачње Црвених ђавола. “Суперагент” Жорж Мендеш већ данима ради на овом трансферу, а португалска Абола тврди да је посао готов и да ће Гаитан до краја недеље у трансферу тешком 39.500.000 евра постати нови члан Манчестер Јунајтеда. Или је ово само врста притиска на Педра?

Постоји и трећа опција, а она се зове Езекијел Лавеци! Он је вишак у Пари Сен Жермену после доласка земљака Ди Марије, али није искључено да баш он замени репрезентативног колегу на Олд Трафорду.

За причу о Гаитану и Лавецију је битно поменути и Валенсију. Ако један од њих заврши у Манчестер Јунајтеду, овај други готово сигурно иде на Местаљу. То тврде и локални медији у Валенсији. Наравно, да обојица играча преферирају одлазак на Театар снова, али ће морати да сачекају одговор Педра, а потом и одлуку Манчестер Јунајтеда којег од њих двојице ће изабрати.

Валенсија ће добити утешну награду, али не може се рећи да ће лоше проћи…

Коментари / 0

Оставите коментар