Поздрављена одлука Врховног суда

Начелник општине Градишка и предсједник Скупштине општине поздравили су Одлуку Врховног суда којом се ван снаге ставља Одлука Окружног суда Бања Лука о уводјењу у посјед предсједника Скупштине којег је у фебруару изабрала нова скупштинска већина.

Република Српска 11.08.2015 | 14:45
Поздрављена одлука Врховног суда

Одлука Врховног суда је очекивана, једногласни су и предсједник скупштине и начелник општине Градишка.

Локална власт у Градишци сада очекује наредни корак Окружног суда у Бања Луци. Логично би било, кажу, да тужба буде одбачена и поступак враћен у нормалне токове и да се Ријешење о уводјењу у посјед стави ван снаге.

Читава прича у Градишци је почела након што је нова скупштинска већина на сједници која није одржана у скупштини Градишке смјенила изабраног предсједника скупштине у фебруару и именовала новог. Власт Градишке тврди намјера је била да се смјени и изабрани начелник.

Судска полиција је 5 августа обијањем браве на вратима кабинета предсједника скупштине у посјед увела Уроша Граховца који је на спорној скупштини изабран новом већином.

Погледајте видео:

БН ТВ

 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Боки

11.08.2015 12:59

Браво за одлуку Врховног суда, а доле снсд-ова багра које не може да поднесе да у Лијевче пољу није њихов начелник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

11.08.2015 14:59

Све је ово крив Адзиц који сурује с Дуњицем, криминалци обицни. Због овога сам напустио СНСД нецу да ми Дуњиц води политику моје странке. Ста он има да ради сваки дан у СНСД- у не излази из странке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

11.08.2015 15:08

Браво Дона прави си Србин. Само напред кад сте ово издрзали, свака цаст. Народ је уз вас.

ОДГОВОРИТЕ