Pozdravljena odluka Vrhovnog suda

Načelnik opštine Gradiška i predsjednik Skupštine opštine pozdravili su Odluku Vrhovnog suda kojom se van snage stavlja Odluka Okružnog suda Banja Luka o uvodjenju u posjed predsjednika Skupštine kojeg je u februaru izabrala nova skupštinska većina.

Republika Srpska 11.08.2015 | 14:45
Pozdravljena odluka Vrhovnog suda

Odluka Vrhovnog suda je očekivana, jednoglasni su i predsjednik skupštine i načelnik opštine Gradiška.

Lokalna vlast u Gradišci sada očekuje naredni korak Okružnog suda u Banja Luci. Logično bi bilo, kažu, da tužba bude odbačena i postupak vraćen u normalne tokove i da se Riješenje o uvodjenju u posjed stavi van snage.

Čitava priča u Gradišci je počela nakon što je nova skupštinska većina na sjednici koja nije održana u skupštini Gradiške smjenila izabranog predsjednika skupštine u februaru i imenovala novog. Vlast Gradiške tvrdi namjera je bila da se smjeni i izabrani načelnik.

Sudska policija je 5 avgusta obijanjem brave na vratima kabineta predsjednika skupštine u posjed uvela Uroša Grahovca koji je na spornoj skupštini izabran novom većinom.

Pogledajte video:

BN TV

 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Boki

11.08.2015 12:59

Bravo za odluku Vrhovnog suda, a dole snsd-ova bagra koje ne može da podnese da u Lijevče polju nije njihov načelnik.

ODGOVORITE
Name

Marko

11.08.2015 14:59

Sve je ovo kriv Adzic koji suruje s Dunjicem, kriminalci obicni. Zbog ovoga sam napustio SNSD necu da mi Dunjic vodi politiku moje stranke. Sta on ima da radi svaki dan u SNSD- u ne izlazi iz stranke.

ODGOVORITE
Name

Srbin

11.08.2015 15:08

Bravo Dona pravi si Srbin. Samo napred kad ste ovo izdrzali, svaka cast. Narod je uz vas.

ODGOVORITE