Директор Партизана, Вазура: БАТЕ је фаворит, али била је и Стеауа!

Милош Вазура, генерални директор Партизана, за “Блиц” прича о успешном почетку сезоне, предстојећим окршајима са белоруским шампионом БАТЕ-ом, али и о плановима црно-белих до краја прелазног рока.

Фудбал 12.08.2015 | 13:20
Директор Партизана, Вазура: БАТЕ је фаворит, али била је и Стеауа!

- Урадили смо све како треба - довели одличног тренера, одрадили беспрекорно прелазни рок. Погодили смо апсолутно са појачањима. Имамо добар тим у који баш верујем. Кренуло нам је и у Европи, лидери смо у првенству. Презадовољан сам досадашњим учинком - истакао је Вазура за “Блиц”.

Лига шампиона је надохват руке, хоћемо ли гледати Партизан у најјачем европском такмичењу?

- Нећу да баксузирам! Видећемо... БАТЕ јесте фаворит, али била је и Стеауа. У сваком случају, даћемо све од себе против Белоруса. Имамо пуно разлога да се надамо успеху.

Највеће појачање клуба из Хумске свакако је останак Андрије Живковића. Зна ли се до када ће се Жиле дружити с Партизаном?

- Андрија ће сигурно бити код нас до идућег јуна. Покушаћемо да га задржимо и дуже, ако треба причаћемо и на зиму, и на пролеће и у јуну. Живковић је феноменалан фудбалер и сјајан момак. Велики успех који је остварио са омладинцима Србије и добре партије у нашем дресу нису га пољуљале. Он чврсто стоји на земљи, а свестан је колико вреди. Зато ће сигурно направити сјајну каријеру и биће лидер где год да игра.

Прелазни рок још траје, као потенцијалне аквизиције помињу се нападач Урош Ђурђевић и бекови Марко Ломић и Жонатан?

- Од Ђурђевића засад нема ништа, али не одустајемо. Преговори са Ломићем, такође, трају. Што се тиче Жонатана, сасвим је нереално да ангажујемо играча са његовим примањима. Ако до краја недеље не доведемо неког новог, нећемо сигурно док се двомеч са Белорусима не заврши. Зависи, наравно, и да ли ћемо се пласирати у Лигу шампиона. Углавном, ако наш тренер буде инсистирао на још неком појачању, покушаћемо да му испунимо жељу, као и до сада - закључио је Вазура.

Коментари / 0

Оставите коментар