Direktor Partizana, Vazura: BATE je favorit, ali bila je i Steaua!

Miloš Vazura, generalni direktor Partizana, za “Blic” priča o uspešnom početku sezone, predstojećim okršajima sa beloruskim šampionom BATE-om, ali i o planovima crno-belih do kraja prelaznog roka.

Fudbal 12.08.2015 | 13:20
Direktor Partizana, Vazura: BATE je favorit, ali bila je i Steaua!

- Uradili smo sve kako treba - doveli odličnog trenera, odradili besprekorno prelazni rok. Pogodili smo apsolutno sa pojačanjima. Imamo dobar tim u koji baš verujem. Krenulo nam je i u Evropi, lideri smo u prvenstvu. Prezadovoljan sam dosadašnjim učinkom - istakao je Vazura za “Blic”.

Liga šampiona je nadohvat ruke, hoćemo li gledati Partizan u najjačem evropskom takmičenju?

- Neću da baksuziram! Videćemo... BATE jeste favorit, ali bila je i Steaua. U svakom slučaju, daćemo sve od sebe protiv Belorusa. Imamo puno razloga da se nadamo uspehu.

Najveće pojačanje kluba iz Humske svakako je ostanak Andrije Živkovića. Zna li se do kada će se Žile družiti s Partizanom?

- Andrija će sigurno biti kod nas do idućeg juna. Pokušaćemo da ga zadržimo i duže, ako treba pričaćemo i na zimu, i na proleće i u junu. Živković je fenomenalan fudbaler i sjajan momak. Veliki uspeh koji je ostvario sa omladincima Srbije i dobre partije u našem dresu nisu ga poljuljale. On čvrsto stoji na zemlji, a svestan je koliko vredi. Zato će sigurno napraviti sjajnu karijeru i biće lider gde god da igra.

Prelazni rok još traje, kao potencijalne akvizicije pominju se napadač Uroš Đurđević i bekovi Marko Lomić i Žonatan?

- Od Đurđevića zasad nema ništa, ali ne odustajemo. Pregovori sa Lomićem, takođe, traju. Što se tiče Žonatana, sasvim je nerealno da angažujemo igrača sa njegovim primanjima. Ako do kraja nedelje ne dovedemo nekog novog, nećemo sigurno dok se dvomeč sa Belorusima ne završi. Zavisi, naravno, i da li ćemo se plasirati u Ligu šampiona. Uglavnom, ako naš trener bude insistirao na još nekom pojačanju, pokušaćemo da mu ispunimo želju, kao i do sada - zaključio je Vazura.

Komentari / 0

Ostavite komentar