"Орлови" у "Борику" за 15 КМ!

Генералну пробу пред Еуробаскет, репрезентација Србије имаће у Бањалуци 28. августа против Словеније (18 часова), а цијена улазница за меч у "Борику" коштаће 15 КМ.

Кошарка 12.08.2015 | 12:00
"Орлови" у "Борику" за 15 КМ!

Репрезентације Србије и Словеније одиграће 28. августа од 18 часова у Бањалуци пријатељски меч, а одређена је и цијена карата за овај сусрет.

За генералну пробу "орлова" пред одлазак на Европско првенство, гледаоци ће морати да издвоје 15 КМ, саопштено је из Кошаркашког савеза Републике Српске (КСРС).

"Одредили смо цијену карата и она ће износити 15 КМ, а сви заинтересовани могу да их резервишу у Кошаркашком савезу Републике Српске путем и-мејла или факса, а моћи ће да их преузму тек послије 20. августа", поручио је генерални секретар КСРС Драган Ћазић, а преноси "Глас Српске".

Нема сумње да ће бањалучка дворана бити испуњена до посљедњег мјеста. Тренутни капацитет од 2.460 сједећих мјеста биће проширен на 3.400 до 4000 мјеста.

Такође, у зависности од интересовања, планирано је да се постави видео-бим, како би сви они који не буду могли ући у дворану могли несметано да прате меч.

"Планирали смо да се монтира додатна трибина, чиме би се повећао капацитет, јер водимо рачуна о сигурности свих посјетилаца утакмице. Одређени дио карата ићи ће спонзорима и пријатељима савеза РС, Србије и Словеније и сва дистрибуција вршиће се преко КСРС у жељи да се спријечи фалсификовање. Један број улазница оставићемо и за слободну продају", додао је Ћазић.

Комплетне трошкове смјештаја и боравка селекција Србије и Словеније сносиће кровни кошаркашки савез Републике Српске.

Коментари / 0

Оставите коментар