"Orlovi" u "Boriku" za 15 KM!

Generalnu probu pred Eurobasket, reprezentacija Srbije imaće u Banjaluci 28. avgusta protiv Slovenije (18 časova), a cijena ulaznica za meč u "Boriku" koštaće 15 KM.

Košarka 12.08.2015 | 12:00
"Orlovi" u "Boriku" za 15 KM!

Reprezentacije Srbije i Slovenije odigraće 28. avgusta od 18 časova u Banjaluci prijateljski meč, a određena je i cijena karata za ovaj susret.

Za generalnu probu "orlova" pred odlazak na Evropsko prvenstvo, gledaoci će morati da izdvoje 15 KM, saopšteno je iz Košarkaškog saveza Republike Srpske (KSRS).

"Odredili smo cijenu karata i ona će iznositi 15 KM, a svi zainteresovani mogu da ih rezervišu u Košarkaškom savezu Republike Srpske putem i-mejla ili faksa, a moći će da ih preuzmu tek poslije 20. avgusta", poručio je generalni sekretar KSRS Dragan Ćazić, a prenosi "Glas Srpske".

Nema sumnje da će banjalučka dvorana biti ispunjena do posljednjeg mjesta. Trenutni kapacitet od 2.460 sjedećih mjesta biće proširen na 3.400 do 4000 mjesta.

Takođe, u zavisnosti od interesovanja, planirano je da se postavi video-bim, kako bi svi oni koji ne budu mogli ući u dvoranu mogli nesmetano da prate meč.

"Planirali smo da se montira dodatna tribina, čime bi se povećao kapacitet, jer vodimo računa o sigurnosti svih posjetilaca utakmice. Određeni dio karata ići će sponzorima i prijateljima saveza RS, Srbije i Slovenije i sva distribucija vršiće se preko KSRS u želji da se spriječi falsifikovanje. Jedan broj ulaznica ostavićemo i za slobodnu prodaju", dodao je Ćazić.

Kompletne troškove smještaja i boravka selekcija Srbije i Slovenije snosiće krovni košarkaški savez Republike Srpske.

Komentari / 0

Ostavite komentar