Стоичков жестоко ударио на Ван Гала!

Он је лоша особа, уништио је Барселону, уништиће и Јунајтед! "Надам се да ће ме Педро послушати и да неће отићи код њега. Не поштујем Ван Гала. Једном када сам био повређен био сам са својом супругом на Ноу Кампу, а он јој је пришао и питао како је могуће да се удала за неког попут мене", рекао је чувени бугарски ас.

Фудбал 12.08.2015 | 12:20
Стоичков жестоко ударио на Ван Гала!

Легендарни бугарски фудбалер Христо Стоичков по свему судећи никада неће моћи да опрости Лују ван Галу што га је практично отерао из Барселоне 1998. године.

Некадашњи ас европског и светског фудбала у разговору за француски Л'Екип није пропустио још једну прилику да осује паљбу по холандском стратегу.
"Он је уништио Барселону, уништиће и Јунајтед. Са оним што је учинио Виктору Валдезу показао је да је лоша особа. Надам се да ће ме Педро послушати и да неће отићи код њега. Не поштујем Ван Гала. Једном када сам био повређен био сам са својом супругом на Ноу Кампу, а он јој је пришао и питао како је могуће да се удала за неког попут мене. Она му је одговорила да сам ја освајач Златне лопте. Мој одлазак из Барселоне је био његова грешка", рекао је Стоичков.

Христо је у два наврата у каријери био члан каталонског гиганта. Први пут од 1990. до 1995. године, а други пут од 1996. до поменуте 1998. године, а у међувремену је једну сезону провео у Парми. Каријеру је завршио у МЛС лиги, односно ДЦ јунајтеду из Вашингтона.

Коментари / 0

Оставите коментар