Stoičkov žestoko udario na Van Gala!

On je loša osoba, uništio je Barselonu, uništiće i Junajted! "Nadam se da će me Pedro poslušati i da neće otići kod njega. Ne poštujem Van Gala. Jednom kada sam bio povređen bio sam sa svojom suprugom na Nou Kampu, a on joj je prišao i pitao kako je moguće da se udala za nekog poput mene", rekao je čuveni bugarski as.

Fudbal 12.08.2015 | 12:20
Stoičkov žestoko udario na Van Gala!

Legendarni bugarski fudbaler Hristo Stoičkov po svemu sudeći nikada neće moći da oprosti Luju van Galu što ga je praktično oterao iz Barselone 1998. godine.

Nekadašnji as evropskog i svetskog fudbala u razgovoru za francuski L'Ekip nije propustio još jednu priliku da osuje paljbu po holandskom strategu.
"On je uništio Barselonu, uništiće i Junajted. Sa onim što je učinio Viktoru Valdezu pokazao je da je loša osoba. Nadam se da će me Pedro poslušati i da neće otići kod njega. Ne poštujem Van Gala. Jednom kada sam bio povređen bio sam sa svojom suprugom na Nou Kampu, a on joj je prišao i pitao kako je moguće da se udala za nekog poput mene. Ona mu je odgovorila da sam ja osvajač Zlatne lopte. Moj odlazak iz Barselone je bio njegova greška", rekao je Stoičkov.

Hristo je u dva navrata u karijeri bio član katalonskog giganta. Prvi put od 1990. do 1995. godine, a drugi put od 1996. do pomenute 1998. godine, a u međuvremenu je jednu sezonu proveo u Parmi. Karijeru je završio u MLS ligi, odnosno DC junajtedu iz Vašingtona.

Komentari / 0

Ostavite komentar