Феноменалан посао ЦСКА!

Продали Думбију Роми за 14.400.000 евра, након шест месеци га вратили за џабе! Да су хтели, Армејци нису могли да прођу боље од овога, јер су у главни град Русије на шест месеци вратили играча који је на 95 утакмица у дресу ЦСКА постигао 61 погодак.

Фудбал 14.08.2015 | 14:00
Феноменалан посао ЦСКА!

Рома је у журби за појачањима прошле зиме направила неколико катастрофалних грешака, које су спортског директора Валтера Сабатинија могле да коштају и отказа у Вечном граду, а једна од највећих била је довођење Сејдуа Думбије из московског ЦСКА за 14.400.000 евра.

Нападач из Обале Слоноваче се показао као потпуни промашај у италијанском фудбалу, па је овога лета враћен на позајмицу у Москву, са опцијом да његов уговор буде откупљен наредне зиме, тачније до четвртог јануара до када важи позајмица.

Да су хтели, Армејци нису могли да прођу боље од овога, јер су у главни град Русије вратили играча који је на 95 утакмица у дресу ЦСКА постигао 61 погодак.

Ипак, на Олимпику је потпуно разочарао, дао је свега два гола на 13 мечева, а у међувремен су га потерале и повреде, па је све кренуло потпуном странпутицом.

Рому би требало ускоро да напусте још два напдача. Матија Дестро преговара са Болоњом, док ће Антонио Санабрија бити позајмљен Хихону и тако отворити простор за регистрацију Едина Џека.

Коментари / 0

Оставите коментар