Fenomenalan posao CSKA!

Prodali Dumbiju Romi za 14.400.000 evra, nakon šest meseci ga vratili za džabe! Da su hteli, Armejci nisu mogli da prođu bolje od ovoga, jer su u glavni grad Rusije na šest meseci vratili igrača koji je na 95 utakmica u dresu CSKA postigao 61 pogodak.

Fudbal 14.08.2015 | 14:00
Fenomenalan posao CSKA!

Roma je u žurbi za pojačanjima prošle zime napravila nekoliko katastrofalnih grešaka, koje su sportskog direktora Valtera Sabatinija mogle da koštaju i otkaza u Večnom gradu, a jedna od najvećih bila je dovođenje Sejdua Dumbije iz moskovskog CSKA za 14.400.000 evra.

Napadač iz Obale Slonovače se pokazao kao potpuni promašaj u italijanskom fudbalu, pa je ovoga leta vraćen na pozajmicu u Moskvu, sa opcijom da njegov ugovor bude otkupljen naredne zime, tačnije do četvrtog januara do kada važi pozajmica.

Da su hteli, Armejci nisu mogli da prođu bolje od ovoga, jer su u glavni grad Rusije vratili igrača koji je na 95 utakmica u dresu CSKA postigao 61 pogodak.

Ipak, na Olimpiku je potpuno razočarao, dao je svega dva gola na 13 mečeva, a u međuvremen su ga poterale i povrede, pa je sve krenulo potpunom stranputicom.

Romu bi trebalo uskoro da napuste još dva napdača. Matija Destro pregovara sa Bolonjom, dok će Antonio Sanabrija biti pozajmljen Hihonu i tako otvoriti prostor za registraciju Edina Džeka.

Komentari / 0

Ostavite komentar