Камбијасо ИН - Лука Миливојевић ОУТ?!

Долазак искусног Аргентинца ће само убрзати продају српског везисте из Олимпијакоса.

Фудбал 12.08.2015 | 09:00
Камбијасо ИН - Лука Миливојевић ОУТ?!

Три недеље су остале до краја прелазног рока у Европи, а што се тиче српских фудбалера већина их је завршила посао. До краја пијаце можемо очекивати још сам два битна трансфера наших репрезнаттиваца, а у питању су кумови Никола Максимовић и Лука Миливојевић.

Док око Максимовића траје вишенедељно натезање између Торина и Наполија, његов пријатељ и некадашњи саиграч из Црвене звезде Лука Миливојевић се нада крају саге о преласку у Фенербахче.

Оног тренутка када је Витор Переира заменио Олимпијакосову тренерску клупу за Фенербахчеову, почео је пресинг турског клубу на Миливојевића. Переира га је желео по сваку цену још пре два месеца, али су Грци били тешки преговарачи и инсистирали су на обештећењу од 8.000.000 евра. Када је Фенер доживео дебакл од Шахтјора и извисио за Лигу шампиона, Переира је још једном образложио управи колико му је Миливојевић неопходан и колика грешка је направљена што није доведен. Према писањима турских медија, сада је Фенербахчеова управа решила да испуни тренерову жељу и плати тражену цену за Миливојевића.

Долазак Естебана Камбијаса у Пиреј ће само обрзати одлазак повременог српског репрезентативца. Аргентинац ће заузети место Миливојевића у везном реду, а Олимпијакосу се не исплати да на клупи држи играча на којем може сасвим лепо да заради. Миливојевића је грчки клуб откупио од Андерлехта за 2.300.000 евра, а сада може да га прода три пута већу суму.

Коментари / 0

Оставите коментар