Kambijaso IN - Luka Milivojević OUT?!

Dolazak iskusnog Argentinca će samo ubrzati prodaju srpskog veziste iz Olimpijakosa.

Fudbal 12.08.2015 | 09:00
Kambijaso IN - Luka Milivojević OUT?!

Tri nedelje su ostale do kraja prelaznog roka u Evropi, a što se tiče srpskih fudbalera većina ih je završila posao. Do kraja pijace možemo očekivati još sam dva bitna transfera naših repreznattivaca, a u pitanju su kumovi Nikola Maksimović i Luka Milivojević.

Dok oko Maksimovića traje višenedeljno natezanje između Torina i Napolija, njegov prijatelj i nekadašnji saigrač iz Crvene zvezde Luka Milivojević se nada kraju sage o prelasku u Fenerbahče.

Onog trenutka kada je Vitor Pereira zamenio Olimpijakosovu trenersku klupu za Fenerbahčeovu, počeo je presing turskog klubu na Milivojevića. Pereira ga je želeo po svaku cenu još pre dva meseca, ali su Grci bili teški pregovarači i insistirali su na obeštećenju od 8.000.000 evra. Kada je Fener doživeo debakl od Šahtjora i izvisio za Ligu šampiona, Pereira je još jednom obrazložio upravi koliko mu je Milivojević neophodan i kolika greška je napravljena što nije doveden. Prema pisanjima turskih medija, sada je Fenerbahčeova uprava rešila da ispuni trenerovu želju i plati traženu cenu za Milivojevića.

Dolazak Estebana Kambijasa u Pirej će samo obrzati odlazak povremenog srpskog reprezentativca. Argentinac će zauzeti mesto Milivojevića u veznom redu, a Olimpijakosu se ne isplati da na klupi drži igrača na kojem može sasvim lepo da zaradi. Milivojevića je grčki klub otkupio od Anderlehta za 2.300.000 evra, a sada može da ga proda tri puta veću sumu.

Komentari / 0

Ostavite komentar