Каталонски медији исмевају Бенитеза и Реал!

Дајте Рафи кутију крофни да се смири...!!! У "акцију" се укључио и аргентински Оле, који је такође ударио по шпанском стручњаку...

Фудбал 13.08.2015 | 22:00
Каталонски медији исмевају Бенитеза и Реал!

Још од тренутка када је постало јасно да ће Рафаел Бенитез наследити Карла Анчелотија на клупи Реала почели су да провејавају и први коментари како је Краљевски клуб направио прву грешку. А ако се по јутру дан познаје, великана из Мадрида чека прилично стресна сезона.

Седам утакмица током припрема за нову сезону одиграо је Реал до сада - на четири није постигао гол, други пут узастопно. А после неуспеха против Волеренге у Ослу у суботу по подне (0:0), постало је јасно да Реал не уме да функционише без Кристијана Роналда, који је пропустио и трећу везану утакмицу како би се одморио.

Рећи ће многи да се на припремама пробају нове ствари, ради на тактици и уигравању, али истини за вољу, Реал дефинитивно није оставио неки посебан утисак овог лета. То су наравно приметили и каталонски медији, који су додатно разбуктали фудбалски „рат“ текстовима у којима се исмева Рафаел Бенитез и игра најтрофејнијег клуба на свету.
"Јесте припремна утакмица, али Реал је против Волеренге показао знаке слабости и доказао свету да без Кристијана Роналда не може. Његово одсуство нису могли да попуне ни Бејл, ни Хесе, ни Хамес Родригез, јер је мрежа Волеренге остала нетакнута, а није било ни озбиљнијег напада да се угрози гол. Сетимо се само – Барселона је тој истој Волеренги дала седам голова пре два лета", стоји у тексту Мундо Депортива, док је каталонски лист Спорт отишао и корак даље и написао следеће:
"Дајте Рафи кутију крофни да се смири (алудирајући на његове проблеме с килограмима прим. аут.). Забрињавајућа је игра Реала. Четири утакмица без голова у седам припремних. Недавно Бенитез рече да је потребно да се ради на одбрани. Ми ипак мислимо да треба да ради на нападу".

Критикама на рачун Краљевског клуба упутио је и аргентински Оле, који је истакао следеће чињенице:
"Још једна утакмица без голова, четврта у последњих седам за Реал. Игра због које би требало да се плаче. Као и увек солидни Рафа Бенитез".

Шта ви мислите - како вам изгледа игра Реала током припрема?

Коментари / 0

Оставите коментар