Katalonski mediji ismevaju Beniteza i Real!

Dajte Rafi kutiju krofni da se smiri...!!! U "akciju" se uključio i argentinski Ole, koji je takođe udario po španskom stručnjaku...

Fudbal 13.08.2015 | 22:00
Katalonski mediji ismevaju Beniteza i Real!

Još od trenutka kada je postalo jasno da će Rafael Benitez naslediti Karla Ančelotija na klupi Reala počeli su da provejavaju i prvi komentari kako je Kraljevski klub napravio prvu grešku. A ako se po jutru dan poznaje, velikana iz Madrida čeka prilično stresna sezona.

Sedam utakmica tokom priprema za novu sezonu odigrao je Real do sada - na četiri nije postigao gol, drugi put uzastopno. A posle neuspeha protiv Volerenge u Oslu u subotu po podne (0:0), postalo je jasno da Real ne ume da funkcioniše bez Kristijana Ronalda, koji je propustio i treću vezanu utakmicu kako bi se odmorio.

Reći će mnogi da se na pripremama probaju nove stvari, radi na taktici i uigravanju, ali istini za volju, Real definitivno nije ostavio neki poseban utisak ovog leta. To su naravno primetili i katalonski mediji, koji su dodatno razbuktali fudbalski „rat“ tekstovima u kojima se ismeva Rafael Benitez i igra najtrofejnijeg kluba na svetu.
"Jeste pripremna utakmica, ali Real je protiv Volerenge pokazao znake slabosti i dokazao svetu da bez Kristijana Ronalda ne može. Njegovo odsustvo nisu mogli da popune ni Bejl, ni Hese, ni Hames Rodrigez, jer je mreža Volerenge ostala netaknuta, a nije bilo ni ozbiljnijeg napada da se ugrozi gol. Setimo se samo – Barselona je toj istoj Volerengi dala sedam golova pre dva leta", stoji u tekstu Mundo Deportiva, dok je katalonski list Sport otišao i korak dalje i napisao sledeće:
"Dajte Rafi kutiju krofni da se smiri (aludirajući na njegove probleme s kilogramima prim. aut.). Zabrinjavajuća je igra Reala. Četiri utakmica bez golova u sedam pripremnih. Nedavno Benitez reče da je potrebno da se radi na odbrani. Mi ipak mislimo da treba da radi na napadu".

Kritikama na račun Kraljevskog kluba uputio je i argentinski Ole, koji je istakao sledeće činjenice:
"Još jedna utakmica bez golova, četvrta u poslednjih sedam za Real. Igra zbog koje bi trebalo da se plače. Kao i uvek solidni Rafa Benitez".

Šta vi mislite - kako vam izgleda igra Reala tokom priprema?

Komentari / 0

Ostavite komentar