Урош Ђурђевић одбио Партизан!

Не привлачи ме Лига шампиона! „Свака част црно-белима, али желим да останем у иностранству“, поручио је нападач Витесеа.

Фудбал 11.08.2015 | 22:00
Урош Ђурђевић одбио Партизан!

Трећи пут зове Партизан, трећи пут одбија позив Урош Ђурђевић. Нападач холандског Витесеа, кога су челници црно-белих ставили на списак жеља и пројектовали као важну карику тима који ће и на јесен играти у Европи, одбацио је могућност да обуче дрес клуба из Хумске 1. Чак ни чињеница да првак Србије има шансу да се преко БАТЕ Борисова домогне групне газе Лиге шампиона, изгледа, не делује довољно примамљиво некадашњем омладинском и повременом младом репрезентативцу.

Он је требало да дође на Топчидерско брдо на једногодишњу позајмицу, међутим, у изјави за Спортски журнал, поручио је да га сарадњан ни са једним нашим клубом не занима.
„Нико ме из Партизана није контактирао, а и да јесте не планирам да се враћам у српски фудбал. Свака част црно-белима, остале су им још две утакмице до Лиге шампиона, али мене то не привлачи. Желим да останем у иностранству“, истакао је Ђурђевић у телефонској изјави за Журнал после утакмице Вилем Други - Витесе, на којој је одиграо завршних осам минута.

Отуда људе из Партизана вероватно чуди његова одлука да не дође у Хумску 1, а бивши нападач Рада открива да има друге планове.
„Можда нећу остати у Витесеу, али нећу доћи ни у Партизан“, децидан је Урош Ђурђевић.

Коментари / 0

Оставите коментар