Uroš Đurđević odbio Partizan!

Ne privlači me Liga šampiona! „Svaka čast crno-belima, ali želim da ostanem u inostranstvu“, poručio je napadač Vitesea.

Fudbal 11.08.2015 | 22:00
Uroš Đurđević odbio Partizan!

Treći put zove Partizan, treći put odbija poziv Uroš Đurđević. Napadač holandskog Vitesea, koga su čelnici crno-belih stavili na spisak želja i projektovali kao važnu kariku tima koji će i na jesen igrati u Evropi, odbacio je mogućnost da obuče dres kluba iz Humske 1. Čak ni činjenica da prvak Srbije ima šansu da se preko BATE Borisova domogne grupne gaze Lige šampiona, izgleda, ne deluje dovoljno primamljivo nekadašnjem omladinskom i povremenom mladom reprezentativcu.

On je trebalo da dođe na Topčidersko brdo na jednogodišnju pozajmicu, međutim, u izjavi za Sportski žurnal, poručio je da ga saradnjan ni sa jednim našim klubom ne zanima.
„Niko me iz Partizana nije kontaktirao, a i da jeste ne planiram da se vraćam u srpski fudbal. Svaka čast crno-belima, ostale su im još dve utakmice do Lige šampiona, ali mene to ne privlači. Želim da ostanem u inostranstvu“, istakao je Đurđević u telefonskoj izjavi za Žurnal posle utakmice Vilem Drugi - Vitese, na kojoj je odigrao završnih osam minuta.

Otuda ljude iz Partizana verovatno čudi njegova odluka da ne dođe u Humsku 1, a bivši napadač Rada otkriva da ima druge planove.
„Možda neću ostati u Viteseu, ali neću doći ni u Partizan“, decidan je Uroš Đurđević.

Komentari / 0

Ostavite komentar