Марсеј зове Јиргена Клопа!

Олимпик Марсеј остао је без тренера после првог кола нове сезоне, а као замену за Марсела Бјелсу желео би да доведе Јиргена Клопа.

Фудбал 11.08.2015 | 18:00
Марсеј зове Јиргена Клопа!

Аргентинац је дао оставку након пораза од Канеа на Велодрому (1:0), па је француски клуб сада у великом проблему.

Клоп је тренутно без ангажмана јер је по окончању претходне сезоне напустио Борусију Дортмунд након седам година. Проблем за Французе јер је он најавио да жели годину одмора како би уживао у приватном животу.

Током лета се спекулисало да би могао да преузме Ливерпул или Реал Мадрид, али су "редси" пружили нову шансу Брендану Роџерсу, док је на Сантјаго Бернабеу стигао Рафаел Бенитес.

Марсеј је био трећи прошле сезоне у Лиги 1, али је током лета остао без двојице кључних играча, Димитри Паје је прешао у Вест Хем, док се Андре-Пјер Жињак преселио у Мексико.

Због тога је Бјелса најављивао одлазак, али је био задовољан доласком Хавијера Манкиља, Карима Рекика, Абуа Дијабија, Ласана Дијаре, Лукаса Окампоса, Жорж-Кевина Нкудуа, Јоана Пелеа и Буна Сара.

Олимпик можда није конкурентан тим у Европи, али то сигурно неће спречити милијардерку Маргариту Луј-Драјфус да покуша да доведе Клопа на Велодром.

Коментари / 0

Оставите коментар