Marsej zove Jirgena Klopa!

Olimpik Marsej ostao je bez trenera posle prvog kola nove sezone, a kao zamenu za Marsela Bjelsu želeo bi da dovede Jirgena Klopa.

Fudbal 11.08.2015 | 18:00
Marsej zove Jirgena Klopa!

Argentinac je dao ostavku nakon poraza od Kanea na Velodromu (1:0), pa je francuski klub sada u velikom problemu.

Klop je trenutno bez angažmana jer je po okončanju prethodne sezone napustio Borusiju Dortmund nakon sedam godina. Problem za Francuze jer je on najavio da želi godinu odmora kako bi uživao u privatnom životu.

Tokom leta se spekulisalo da bi mogao da preuzme Liverpul ili Real Madrid, ali su "redsi" pružili novu šansu Brendanu Rodžersu, dok je na Santjago Bernabeu stigao Rafael Benites.

Marsej je bio treći prošle sezone u Ligi 1, ali je tokom leta ostao bez dvojice ključnih igrača, Dimitri Paje je prešao u Vest Hem, dok se Andre-Pjer Žinjak preselio u Meksiko.

Zbog toga je Bjelsa najavljivao odlazak, ali je bio zadovoljan dolaskom Havijera Mankilja, Karima Rekika, Abua Dijabija, Lasana Dijare, Lukasa Okamposa, Žorž-Kevina Nkudua, Joana Pelea i Buna Sara.

Olimpik možda nije konkurentan tim u Evropi, ali to sigurno neće sprečiti milijarderku Margaritu Luj-Drajfus da pokuša da dovede Klopa na Velodrom.

Komentari / 0

Ostavite komentar