Оптимиста, Енди Мари, једва чека меч са Ђоковићем!

Понедељак, дан када обично почињу тениски турнири. Овај је посебан по томе што креће америчка турнеја, а елита је тренутно у Монтреалу, где ће многи покушати да се домогну успеха. Неки од њих прижељкују и сусрет са најбољим на свету, Новаком Ђоковићем.

Тенис 12.08.2015 | 14:00
Оптимиста, Енди Мари, једва чека меч са Ђоковићем!

"Дошао сам овде са истим жељама као и многи други тенисери. Надам се да ћу бити успешан, али то неће бити лако", свестан је Ђоковић.

Он је пети узастопни пут постављен за првог носиоца на Роџерс купу, а титулу је освајао у два наврата у поменутом периоду, односно три пута укупно (2007, 2011. и 2012.). У овој сезони има сјајан учинак од 48 победа у 51 одиграном мечу, али опрез мора да постоји: у Монтреалу ће наступити 18 од 20 најбољих тенисера данашњице.

Један од њих је и Енди Мареј, који се налази на супротној страни жреба и са Ђоковићем би могао да се састане тек у финалу.

"Новак је, очигледно, фаворит. Али, надам се да ћу и ја играти добро и надам се да ћу имати шансу да се са њим овде надмећем", рекао је Мареј, прижељкујући финални окршај управо са најбољим на свету.

Ако до тог меча и дође у Монтреалу, Енди ће га дочекати прилчно мотивисан. Јер, ем Ђоковић води са 19:8 у међусобним дуелима, ем је Новак победио у осам последњих сусрета са Марејом.

Коментари / 0

Оставите коментар