Optimista, Endi Mari, jedva čeka meč sa Đokovićem!

Ponedeljak, dan kada obično počinju teniski turniri. Ovaj je poseban po tome što kreće američka turneja, a elita je trenutno u Montrealu, gde će mnogi pokušati da se domognu uspeha. Neki od njih priželjkuju i susret sa najboljim na svetu, Novakom Đokovićem.

Tenis 12.08.2015 | 14:00
Optimista, Endi Mari, jedva čeka meč sa Đokovićem!

"Došao sam ovde sa istim željama kao i mnogi drugi teniseri. Nadam se da ću biti uspešan, ali to neće biti lako", svestan je Đoković.

On je peti uzastopni put postavljen za prvog nosioca na Rodžers kupu, a titulu je osvajao u dva navrata u pomenutom periodu, odnosno tri puta ukupno (2007, 2011. i 2012.). U ovoj sezoni ima sjajan učinak od 48 pobeda u 51 odigranom meču, ali oprez mora da postoji: u Montrealu će nastupiti 18 od 20 najboljih tenisera današnjice.

Jedan od njih je i Endi Marej, koji se nalazi na suprotnoj strani žreba i sa Đokovićem bi mogao da se sastane tek u finalu.

"Novak je, očigledno, favorit. Ali, nadam se da ću i ja igrati dobro i nadam se da ću imati šansu da se sa njim ovde nadmećem", rekao je Marej, priželjkujući finalni okršaj upravo sa najboljim na svetu.

Ako do tog meča i dođe u Montrealu, Endi će ga dočekati prilčno motivisan. Jer, em Đoković vodi sa 19:8 u međusobnim duelima, em je Novak pobedio u osam poslednjih susreta sa Marejom.

Komentari / 0

Ostavite komentar