Ко је већи ''Баја''?!

Кошаркаш БиХ и члан Денвера Јусуф Нуркић био је на концерту свог омиљеног певача.

Кошарка 12.08.2015 | 20:40
Ко је већи ''Баја''?!

Један од највећих фанова фолк певача Недељка Бајића Баје је Јусуф Нуркић, репрезентативац Босне и Херцеговине, који наступа у НБА лиги за Денвер Нагитсе.

Познато је да су популарни певач и кошаркаш велики пријатељи, кад год имају прилику да се сретну, задовољство је обострано, што показује и ова фотографија са концерта Недељка Бајића у Орашју.

Кошаркаш родом из Тузле искористио је прилику да присуствује том концерту и фотографише се са омиљеним певачем.

Јусуф Нуркић испромовисао је музику Недељка Бајиће Баје и "преко баре" на мечевима НБА лиге.

Наиме, прошле сезоне приликом сваког Нуркићевог коша, у Пепси Центру, дому Денвер Нагитса, са разгласа се чула мелодија Бајине песме "Немогућа мисија", што довољно говори колико Нуркић цени и воли рад Недељка Бајића.

Нуркић је у својој дебитантској НБА сезони одиграо 62 утакмице и просечно постизао 6,9 поена, уз 6,2 скока по мечу.

Ипак, због операције колена којој се подвргао у мају и опоравка он неће наступати за селекцију Босне и Херцеговине на предстојећем Еуробаскету, који се игра од 5. до 20. септембра.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

факир

12.08.2015 18:44

Један је Баја у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зар је могуће

12.08.2015 18:53

Зар он Србин и дружи се са Бошњаком, свашта се догађа код нас, а годинама нас уче да не можемо са њима живјети, а камоли се дружити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србо

12.08.2015 19:37

Па могуце је и ја се друзим са " библ " сваки дан овдје. Волимо се ко пас и мацка! Он не мозе без нас Срба по цијели дан је овдје са нама! Јепи нас "потурко " вратицемо ми тебе на прави пут само полако.

Name

Бијељина

12.08.2015 20:23

Због таквих као сто си ти зивицемо јос 200 година у мрзњи и бијесу и бједи!.. Заостали од цјелога свјета примитивцино једна! Ста ако је муслиман??? Треба се мозда ици мало напријед а не само исти филм гледат 200 година!! Пребацит понекад на други канал мало !!! ;)

Name

Ален

12.08.2015 20:53

Баја је естрадна звијезда и то је ок али ови сто се овдје друзе па то нема смисла. Овај муслиман " Бијељина " па ста је он овдје изгубио?