Ko je veći ''Baja''?!

Košarkaš BiH i član Denvera Jusuf Nurkić bio je na koncertu svog omiljenog pevača.

Košarka 12.08.2015 | 20:40
Ko je veći ''Baja''?!

Jedan od najvećih fanova folk pevača Nedeljka Bajića Baje je Jusuf Nurkić, reprezentativac Bosne i Hercegovine, koji nastupa u NBA ligi za Denver Nagitse.

Poznato je da su popularni pevač i košarkaš veliki prijatelji, kad god imaju priliku da se sretnu, zadovoljstvo je obostrano, što pokazuje i ova fotografija sa koncerta Nedeljka Bajića u Orašju.

Košarkaš rodom iz Tuzle iskoristio je priliku da prisustvuje tom koncertu i fotografiše se sa omiljenim pevačem.

Jusuf Nurkić ispromovisao je muziku Nedeljka Bajiće Baje i "preko bare" na mečevima NBA lige.

Naime, prošle sezone prilikom svakog Nurkićevog koša, u Pepsi Centru, domu Denver Nagitsa, sa razglasa se čula melodija Bajine pesme "Nemoguća misija", što dovoljno govori koliko Nurkić ceni i voli rad Nedeljka Bajića.

Nurkić je u svojoj debitantskoj NBA sezoni odigrao 62 utakmice i prosečno postizao 6,9 poena, uz 6,2 skoka po meču.

Ipak, zbog operacije kolena kojoj se podvrgao u maju i oporavka on neće nastupati za selekciju Bosne i Hercegovine na predstojećem Eurobasketu, koji se igra od 5. do 20. septembra.

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

fakir

12.08.2015 18:44

Jedan je Baja u RS.

ODGOVORITE
Name

Zar je moguće

12.08.2015 18:53

Zar on Srbin i druži se sa Bošnjakom, svašta se događa kod nas, a godinama nas uče da ne možemo sa njima živjeti, a kamoli se družiti

ODGOVORITE
Name

Srbo

12.08.2015 19:37

Pa moguce je i ja se druzim sa " bibl " svaki dan ovdje. Volimo se ko pas i macka! On ne moze bez nas Srba po cijeli dan je ovdje sa nama! Jepi nas "poturko " vraticemo mi tebe na pravi put samo polako.

Name

Bijeljina

12.08.2015 20:23

Zbog takvih kao sto si ti zivicemo jos 200 godina u mrznji i bijesu i bjedi!.. Zaostali od cjeloga svjeta primitivcino jedna! Sta ako je musliman??? Treba se mozda ici malo naprijed a ne samo isti film gledat 200 godina!! Prebacit ponekad na drugi kanal malo !!! ;)

Name

Alen

12.08.2015 20:53

Baja je estradna zvijezda i to je ok ali ovi sto se ovdje druze pa to nema smisla. Ovaj musliman " Bijeljina " pa sta je on ovdje izgubio?