Гужве на границама БиХ и Хрватске

Рекордне гужве забиљежене су у недјељу на граничним пријелазима код Метковића и Личког Петровог Села на улазу у Хрватску из БиХ па се на прелаз границе чека чак три сата, саопштили су из Ауто мото савеза у БиХ (АМСБИХ) са сједиштем у Мостару. Сутра обуставе саобраћаја и у Српској.

Регион 09.08.2015 | 18:00
Гужве на границама БиХ и Хрватске

Појачан је промет према свим граничним прелазима на изласку из Босне и Херцеговине, а највеће су гужве на граничним прелазима у мјестима Дољани који води према Метковићу и Изачићу који води према Личком Петрову Селу. На прелаз границе чека се, по наводима из АМСБиХ, три сата.

Колоне су километарске на тим граничним пријелазима и стварају се често будући да су прометнице које воде према алтернативним граничним прелазима у близини слабо означене.

Веће гужве у недјељу су се створиле и на граничном прелазу Габела Поље код Метковића гдје се на пријелаз границе чека један и по сат, док је на граничним прелазима Каменско код Томиславграда и Присика у Грахову задржавање 40 минута.

На дионици пута Добој - Тузла, код тунела према Станић Ријеци и на раскрсници прије тунела, сутра ће долазити до повремених петоминутних обустава саобраћаја.

Саобраћај ће бити обустављан у времену од 12.00 до 15.00 часова, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.

Постављена је привремена саобраћајна сигнализација којом је регулисан саобраћај.

Извор: Агенције

Коментари / 0

Оставите коментар