СП: Србија - Хрватска 11:4! А шта кажу Хрвати...?!

Хрватски медији после пораза ватерполиста од Србије у финалу Светског првенства (4:11) истичу велико жаљење, али и признају да је бољи тим заслужено дошао до златне медаље и титуле.

Остали спортови 09.08.2015 | 13:20
СП: Србија - Хрватска 11:4! А шта кажу Хрвати...?!

Хрватска јавност остала је ускраћена за пренос доделе медаља, а ево шта тамошњи портали пишу о финалној утакмици Светског првенства за ватерполисте, у којој је Србија потпуно надиграла ривала и убедљиво славила 11:4.

"Јутарњи лист" утакмицу описује као "историјски сусрет титана", а у даљем тексту наводи да је пропуштена шанса коју је хрватски национални тим чекао осам година, као и да је Србија "очитала лекцију престрашеној хрватској селекцији".

Портал "Индекс" под насловом "Атомска Србија уништила безидејну Хрватску" пише да је Хрвастка била немоћна у финалу против врло јаке Србије, која је оправдала статус фаворита и заслужено освојила златну медаљу.

"Т-портал" истиче да је селекција Хрватске доживела дебакл против Србије, која је показала целом свету где се игра најбољи ватерполо.

Сајт "24сата.хр" преноси да Хрватска није дорасла ривалу какав је Србија и да је екипа Дејана Савића у овом тренутку боља.

Коментари / 0

Оставите коментар