SP: Srbija - Hrvatska 11:4! A šta kažu Hrvati...?!

Hrvatski mediji posle poraza vaterpolista od Srbije u finalu Svetskog prvenstva (4:11) ističu veliko žaljenje, ali i priznaju da je bolji tim zasluženo došao do zlatne medalje i titule.

Ostali sportovi 09.08.2015 | 13:20
SP: Srbija - Hrvatska 11:4! A šta kažu Hrvati...?!

Hrvatska javnost ostala je uskraćena za prenos dodele medalja, a evo šta tamošnji portali pišu o finalnoj utakmici Svetskog prvenstva za vaterpoliste, u kojoj je Srbija potpuno nadigrala rivala i ubedljivo slavila 11:4.

"Jutarnji list" utakmicu opisuje kao "istorijski susret titana", a u daljem tekstu navodi da je propuštena šansa koju je hrvatski nacionalni tim čekao osam godina, kao i da je Srbija "očitala lekciju prestrašenoj hrvatskoj selekciji".

Portal "Indeks" pod naslovom "Atomska Srbija uništila bezidejnu Hrvatsku" piše da je Hrvastka bila nemoćna u finalu protiv vrlo jake Srbije, koja je opravdala status favorita i zasluženo osvojila zlatnu medalju.

"T-portal" ističe da je selekcija Hrvatske doživela debakl protiv Srbije, koja je pokazala celom svetu gde se igra najbolji vaterpolo.

Sajt "24sata.hr" prenosi da Hrvatska nije dorasla rivalu kakav je Srbija i da je ekipa Dejana Savića u ovom trenutku bolja.

Komentari / 0

Ostavite komentar