Чувајте се! Мурињо није побиједио прву утакмицу!

Плавци једва извукли “живу главу” против одличног Свонсија. Челси пружио слабу партију, али традиција каже да то значи успешну сезону.

Фудбал 09.08.2015 | 17:20
Чувајте се! Мурињо није побиједио прву утакмицу!

Фудбалери Жозеа Муриња одиграли су само 2:2 на премијери нове сезоне Премијер лиге. Жозе Мурињо неће бити задовољан оваквим “отварањем” тешке сезоне коју чека Челси…

…или можда хоће?

Мурињо је пре почетка меча између Челсија и Свонсија дао занимљиву изјаву, па би само један освојени бод могао да буде знак изузетно успешне сезоне.

“Надам се да ћемо победити (Свонси), али у две сезоне у којима сам освајао 'триплету', у Порту и Интеру, нисам добио први меч”, рекао је Жозе као да је очекивао да његова екипа можда још увек није сасвим спремна за озбиљан фудбал.

И заиста је тако било. Са Портом је 2002-03 сезону отворио са 2:2 против Белененсеша, да би на крају сезоне освојио португалску лигу, куп и Куп Уефа.

Исто се десило и са Интером у невероватној 2009-10 сезони. Такође код куће, ремизирао је са Баријем, а на крају поред првенства и купа Италије, освојио и Лигу шампиона коју је Интер чекао 45 година.

Да ли ово значи да се Челсију смеши "триплета"?

Коментари / 0

Оставите коментар