Čuvajte se! Murinjo nije pobijedio prvu utakmicu!

Plavci jedva izvukli “živu glavu” protiv odličnog Svonsija. Čelsi pružio slabu partiju, ali tradicija kaže da to znači uspešnu sezonu.

Fudbal 09.08.2015 | 17:20
Čuvajte se! Murinjo nije pobijedio prvu utakmicu!

Fudbaleri Žozea Murinja odigrali su samo 2:2 na premijeri nove sezone Premijer lige. Žoze Murinjo neće biti zadovoljan ovakvim “otvaranjem” teške sezone koju čeka Čelsi…

…ili možda hoće?

Murinjo je pre početka meča između Čelsija i Svonsija dao zanimljivu izjavu, pa bi samo jedan osvojeni bod mogao da bude znak izuzetno uspešne sezone.

“Nadam se da ćemo pobediti (Svonsi), ali u dve sezone u kojima sam osvajao 'tripletu', u Portu i Interu, nisam dobio prvi meč”, rekao je Žoze kao da je očekivao da njegova ekipa možda još uvek nije sasvim spremna za ozbiljan fudbal.

I zaista je tako bilo. Sa Portom je 2002-03 sezonu otvorio sa 2:2 protiv Belenenseša, da bi na kraju sezone osvojio portugalsku ligu, kup i Kup Uefa.

Isto se desilo i sa Interom u neverovatnoj 2009-10 sezoni. Takođe kod kuće, remizirao je sa Barijem, a na kraju pored prvenstva i kupa Italije, osvojio i Ligu šampiona koju je Inter čekao 45 godina.

Da li ovo znači da se Čelsiju smeši "tripleta"?

Komentari / 0

Ostavite komentar