Куп Њемачке: Погађао и Настасић!

Српски фудбалер Матија Настасић постигао један од пет голова у победи Шалкеа над Дуизбргом у првом колу Купа Немачке.

Фудбал 09.08.2015 | 08:40
Куп Њемачке: Погађао и Настасић!

Екипа из Гелзенкирхена славила је са 5:0 на гостовању Дуизбургу, а Настасић се у листу стрелаца уписао у 39. минуту. Претходно је противничку мрежу затресао Хунтелар већ после три минута игре.

Убедљиву победу Шалкеу донели су Гајс, Ди Санто и Горецка.

Настасићу је ово први погодак још од новембра 2013. када је постигао гол за Сити против Норича.

Фаворити су очекивано прошли даље, Келн је са убељивих 4:0 савладао Мепен, а пола сата на терену провео је српски фудбалер Милош Јојић. Бранилац трофеја Волфсбург је екипу Штутгартера победио са 4:1.

Волфсбург је после првог полувремена водио головима Крузеа и Доста, а Кевин де Брујне је на самом почетку другог полувремена повисио на 3:0. Бадијан је дао у 79. минуту гол за Кикерсе, да би седам минута касније Никлас Бентнер постигао коначних 4:1

Бајер Леверкузен тријумфовао над Спортфројндеом 3:0, а истим резултатом Ајнтрахт је савладао Бремер. Једино изненађење првог кола постигла је четвртолигаш Викторија из Келна, која је победила друголигашки Унион Берлин са 2:1.

Вердер се мучио и тек после продужетака прошао даље. Екипа из Бремена је победила трећелигаша Вирцбургер Кикерс са 2:0, головима Ујаха и Бартелса.

Коментари / 0

Оставите коментар