Kup Njemačke: Pogađao i Nastasić!

Srpski fudbaler Matija Nastasić postigao jedan od pet golova u pobedi Šalkea nad Duizbrgom u prvom kolu Kupa Nemačke.

Fudbal 09.08.2015 | 08:40
Kup Njemačke: Pogađao i Nastasić!

Ekipa iz Gelzenkirhena slavila je sa 5:0 na gostovanju Duizburgu, a Nastasić se u listu strelaca upisao u 39. minutu. Prethodno je protivničku mrežu zatresao Huntelar već posle tri minuta igre.

Ubedljivu pobedu Šalkeu doneli su Gajs, Di Santo i Gorecka.

Nastasiću je ovo prvi pogodak još od novembra 2013. kada je postigao gol za Siti protiv Noriča.

Favoriti su očekivano prošli dalje, Keln je sa ubeljivih 4:0 savladao Mepen, a pola sata na terenu proveo je srpski fudbaler Miloš Jojić. Branilac trofeja Volfsburg je ekipu Štutgartera pobedio sa 4:1.

Volfsburg je posle prvog poluvremena vodio golovima Kruzea i Dosta, a Kevin de Brujne je na samom početku drugog poluvremena povisio na 3:0. Badijan je dao u 79. minutu gol za Kikerse, da bi sedam minuta kasnije Niklas Bentner postigao konačnih 4:1

Bajer Leverkuzen trijumfovao nad Sportfrojndeom 3:0, a istim rezultatom Ajntraht je savladao Bremer. Jedino iznenađenje prvog kola postigla je četvrtoligaš Viktorija iz Kelna, koja je pobedila drugoligaški Union Berlin sa 2:1.

Verder se mučio i tek posle produžetaka prošao dalje. Ekipa iz Bremena je pobedila trećeligaša Vircburger Kikers sa 2:0, golovima Ujaha i Bartelsa.

Komentari / 0

Ostavite komentar