Звездино дијете нови плеј Партизана?!

Александар Цветковић могао би да следеће сезоне носи црно-бели дрес.

Кошарка 08.08.2015 | 20:40
Звездино дијете нови плеј Партизана?!

У ишчекивању следеће седмице, која би могла да пружи одговоре на питања о даљој судбини Партизана, "Вести онлине" објавиле су ексклузивну информацију:

"Управа КК Партизан контактирала је некадашњег члана Црвене звезде Александра Цветковића!".

Исти извор подсећа на тешку финансијску ситуацију у клубу, уз објашњење да би она могла да представља једини проблем у реализацији трансфера.

Цветковић је тренутно без клуба, с обзиром на то да се по завршетку минуле сезоне растао са МЗТ Скопљем, у којем је играо од децембра 2013. Све до тада био је играч Црвене звезде.

У дресу Партизановог најљућег ривала, борбени плејмејкер провео је комплетан јуниорски стаж. У први тим је ушао лета 2010, са непуних 17 година, као један од највећих српских талената, признатих и на евро-сцени.

Између осталог, Цветковић је био капитен кадетске репрезентације која је 2009. освојила бронзу на Европском првенству у Литванији (Цветковић, Радичевић, Митровић, Миљеновић, Крстић...), а две године касније био је најбољи стрелац јуниорске репрезентације која је постала светски вицешампион у У-19 конуренцији (наступали и Богдановић, Митровић, Дангубић, Дреновац, Гујаничић...).

Млади плејмејкер преселио се из Београда у Скопље пре годину и по, у потрази за већом минутажом, коју је у дресу МЗТ-а и добио. Прошле сезоне, просечно је играо 24,7 минута, уз 8,7 поена по мечу.

Ове недеље, Партизан је озваничио први летњи трансфер, потврдом доласка младог центра Милоша Копривице. Брзо би могло да буде разјашњено да ли ће Цветковић бити друго појачање екипе коју су од краја прошле сезоне напустили Драган Милосављевић, Милан Мачван, Саша Павловић, Никола Милутинов, Борис Дало и Немања Безбрадица.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Новица

08.08.2015 20:42

Ваљда је могао да види какав третман је имао Андреја у прошлој сезони! Ако пристаје на ово нема му помоћи!

ОДГОВОРИТЕ