Берлускони распродаје имовину

Берлускони је решио да прода вилу по цени од пола милијарде евра и зато је Мохамеда бин Најефа лично водио у петочасовни обилазак резиденције.

Свијет 08.08.2015 | 09:30
Берлускони распродаје имовину

Силвио Берлускони поново шармира госте у вили „Чертоза“, али овог пута не старлете, него милијардере.

У луксузном комплексу на Сардинији Берлускони је почетком јуна закључио уговор о продаји мањинског удела у фудбалском клубу Милан Бију Течауболу, тајландском бизнисмену, за 485 милиона евра.

Сада, два месеца касније, бивши премијер Италије угостио је саудијског принца престолонаследника у вили чувеној по некадашњим бунга-бунга журкама. 

Италијански лист „Коријере дела сера“ пише да је наследник трона Саудијске Арабије вољан да купи вилу, али да је он можда само преговарач у име краља Салмана бин Абделазиза ал Сауда.
Саудијски краљ је средином јула напустио Азурну обалу након што му француске власти нису дозволиле да приватизује плажу и убрзо се Најеф, његова десна рука, појавио на Сардинији.

- Краљ никада не уговара сам послове - тврди дипломатски извор. 

О вили „Чертоза“ свијет је сазнао 2007. када је трач магазин „Ођи“ објавио текст „Берлусконијев харем“ уз одговарајуће слике. Уследиле су бројне секс-афере, од којих је најпознатија била ангажовање малолетне Мароканке Руби. Последња журка одржана је у лето 2011.

Извор: Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

вријеме смрти

08.08.2015 12:44

Расцисцава да се не суде послије њега.

ОДГОВОРИТЕ