Мурињо потписао: А сад на прави фудбал!

Португалац је парафирао нови уговор, који ће истећи 2019. Не може да дочека да сване субота и да почне нова сезона Премијер лиге.

Фудбал 08.08.2015 | 12:00
Мурињо потписао: А сад на прави фудбал!

У питању је била само формалност, али је и она обављена:

Жозе Мурињо (52) потписао је нови уговор са Челсијем, клубом који највише сматра својим. Према договореном и овереном, водиће "плавце" бар до 2019. године.

"Ако је клуб срећан, срећан сам и ја. Мислим да је ово најнормалнија ствар и да је потпуно природно да потпишем нови уговор. Важно је да имамо прилику да радимо и надам се да ћемо уживати у још много успеха наредних година. То желим свима - навијачима, играчима и клубу", рекао је Португалац.

"Специјални" се вратио на "Стамфорд Бриџ" 2013, а прошле сезоне је вратио и титулу на исто место.

"Када сам поново стигао овде, рекао сам да гајим посебне емоције према овом клубу и да се с тим у вези ништа није променило. Овај клуб ми је најближи срцу и веома сам срећан што знам да ћу остати овде још дуго", додао је.

Нови уговор Мурињо и Челси потписали су у освит нове сезоне Премијер лиге, која ће почети предстојећег викенда. Први такмичарски меч "плавци" су одиграли прошле недеље и изгубили од Арсенала у финалу Комјунити шилда.

Му признаје да не може да дочека суботу у 18.30, када ће Челси заиграти против Свонсија.

"Прави фудбал почиње у суботу и мислим да сви то чекају... Наш је циљ да опет будемо добар тим и да поново, на овом месту, у априлу и мају причамо о томе да смо освојили нешто", поручио је менаџер првака Енглеске.

Парови 1. кола Премијер лиге:

У суботу

Јунајтед - Тотенхем 13.45
Борнмут - Астон вила 16.00
Норич - Кристал Палас
Лестер - Сандерленд
Евертон - Вотфорд
Челси - Свонси 18.30

у недељу:

Њукасл - Саутемптон 14.30
Арсенал - Вест Хем
Стоук - Ливерпул 17.00

у понедељак

ВБА - Сити 21.00

Коментари / 0

Оставите коментар