Murinjo potpisao: A sad na pravi fudbal!

Portugalac je parafirao novi ugovor, koji će isteći 2019. Ne može da dočeka da svane subota i da počne nova sezona Premijer lige.

Fudbal 08.08.2015 | 12:00
Murinjo potpisao: A sad na pravi fudbal!

U pitanju je bila samo formalnost, ali je i ona obavljena:

Žoze Murinjo (52) potpisao je novi ugovor sa Čelsijem, klubom koji najviše smatra svojim. Prema dogovorenom i overenom, vodiće "plavce" bar do 2019. godine.

"Ako je klub srećan, srećan sam i ja. Mislim da je ovo najnormalnija stvar i da je potpuno prirodno da potpišem novi ugovor. Važno je da imamo priliku da radimo i nadam se da ćemo uživati u još mnogo uspeha narednih godina. To želim svima - navijačima, igračima i klubu", rekao je Portugalac.

"Specijalni" se vratio na "Stamford Bridž" 2013, a prošle sezone je vratio i titulu na isto mesto.

"Kada sam ponovo stigao ovde, rekao sam da gajim posebne emocije prema ovom klubu i da se s tim u vezi ništa nije promenilo. Ovaj klub mi je najbliži srcu i veoma sam srećan što znam da ću ostati ovde još dugo", dodao je.

Novi ugovor Murinjo i Čelsi potpisali su u osvit nove sezone Premijer lige, koja će početi predstojećeg vikenda. Prvi takmičarski meč "plavci" su odigrali prošle nedelje i izgubili od Arsenala u finalu Komjuniti šilda.

Mu priznaje da ne može da dočeka subotu u 18.30, kada će Čelsi zaigrati protiv Svonsija.

"Pravi fudbal počinje u subotu i mislim da svi to čekaju... Naš je cilj da opet budemo dobar tim i da ponovo, na ovom mestu, u aprilu i maju pričamo o tome da smo osvojili nešto", poručio je menadžer prvaka Engleske.

Parovi 1. kola Premijer lige:

U subotu

Junajted - Totenhem 13.45
Bornmut - Aston vila 16.00
Norič - Kristal Palas
Lester - Sanderlend
Everton - Votford
Čelsi - Svonsi 18.30

u nedelju:

Njukasl - Sautempton 14.30
Arsenal - Vest Hem
Stouk - Liverpul 17.00

u ponedeljak

VBA - Siti 21.00

Komentari / 0

Ostavite komentar