Хорор: Опљачкани, отети, испребијани!

Незапамћену тортуру преживјели су Предраг Л. (39) и Славица М. (32), које су двојица разбојника, поред пута Рогољи - Гламоч, код Мркоњић Града, опљачкали, отели, завезали и крвнички премлатили!

Република Српска 07.08.2015 | 21:15
Хорор: Опљачкани, отети, испребијани!

Мјештани села Подрашница, из којег је Предраг, те Бараћи, одакле је Славица, не могу себи да дођу од шока након овог стравичног разбојништва, које је све узнемирило, а догодило се у ноћи између сриједе и четвртка.

Њих двоје су око 00.30 били у Предраговом опел комбу, поред пута у мјесту Подови, а потом су им, под окриљем ноћи, пјешице пришли наоружани разбојници и тада почиње малтретирање какво се виђа у хорор филмовима.

"Код себе су лопови имали аутоматску пушку, којом су одмах запуцали у гуме возила. Од Предрага су затим отели 200 марака", истиче саговорник "Независних" из полиције.

То је, међутим, тек почетак ове несвакидашње пљачке и још веће драме.

"Предрага су приморали да гуме замијени резервним, које је имао у возилу. Тада их обоје стављају у опел, те их возе око километар, према Гламочу, а затим се ауто квари - зарибало је, али му је и једна од гума издувала, па су, буквално, возили на фелни", истиче наш саговорник, упућен у истрагу.

Видјевши да не могу даље, лопови истјерају жртве из аутомобила, након чега је услиједио најтрауматичнији догађај за Предрага и Славицу.

"Одводе их у шуму, гдје их вежу, те туку по глави и рукама. Ударали су их или пушком или неким тврдим предметом", каже наш извор.

Пљачкаши тада испаљују још три метка, те бјеже, а испребијане жртве, обливене крвљу, остављају у шуми, изнад села Оџак, код Гламоча.

"Када су дошли себи, Предраг и Славица су некако пришли путу и зауставили возило које је наишло, те затражили помоћ. Одвезени су у Дом здравља Гламоч, одакле су превезени и хоспитализовани у Кантоналној болници 'Др фра Миховил Сучић' у Ливну", каже наш саговорник, те истиче да је опел пронађен уз пут, с видљивим оштећењима на задњем точку.

Недиљко Римац, љекар у тој болници, рекао је "Независним" да је обоје пацијената стабилно, те да су имали вишеструке повреде, углавном по глави.

"Она ће још бити задржана, а он би већ могао да иде кући, али оставићемо га још који дан на лијечењу", казао нам је Римац.

Потрагу за лоповима и истрагу удружени спроводе Станица јавне безбједности Мркоњић Град и полицијске станице из Ливна и Гламоча.

(Независне)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

БОА

07.08.2015 20:30

А да није каква прељуба у питању па неко некога дисциплинује???

ОДГОВОРИТЕ
Name

маx

07.08.2015 20:33

Хоће наце стопосто,јер човјек који ради на прислушкивању у МГ редовно користи тај уредјај ко кога води на ручак кафу и у кревет то му посао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

окли

07.08.2015 22:04

Маx, превисе гледас фимове!