Horor: Opljačkani, oteti, isprebijani!

Nezapamćenu torturu preživjeli su Predrag L. (39) i Slavica M. (32), koje su dvojica razbojnika, pored puta Rogolji - Glamoč, kod Mrkonjić Grada, opljačkali, oteli, zavezali i krvnički premlatili!

Republika Srpska 07.08.2015 | 21:15
Horor: Opljačkani, oteti, isprebijani!

Mještani sela Podrašnica, iz kojeg je Predrag, te Baraći, odakle je Slavica, ne mogu sebi da dođu od šoka nakon ovog stravičnog razbojništva, koje je sve uznemirilo, a dogodilo se u noći između srijede i četvrtka.

Njih dvoje su oko 00.30 bili u Predragovom opel kombu, pored puta u mjestu Podovi, a potom su im, pod okriljem noći, pješice prišli naoružani razbojnici i tada počinje maltretiranje kakvo se viđa u horor filmovima.

"Kod sebe su lopovi imali automatsku pušku, kojom su odmah zapucali u gume vozila. Od Predraga su zatim oteli 200 maraka", ističe sagovornik "Nezavisnih" iz policije.

To je, međutim, tek početak ove nesvakidašnje pljačke i još veće drame.

"Predraga su primorali da gume zamijeni rezervnim, koje je imao u vozilu. Tada ih oboje stavljaju u opel, te ih voze oko kilometar, prema Glamoču, a zatim se auto kvari - zaribalo je, ali mu je i jedna od guma izduvala, pa su, bukvalno, vozili na felni", ističe naš sagovornik, upućen u istragu.

Vidjevši da ne mogu dalje, lopovi istjeraju žrtve iz automobila, nakon čega je uslijedio najtraumatičniji događaj za Predraga i Slavicu.

"Odvode ih u šumu, gdje ih vežu, te tuku po glavi i rukama. Udarali su ih ili puškom ili nekim tvrdim predmetom", kaže naš izvor.

Pljačkaši tada ispaljuju još tri metka, te bježe, a isprebijane žrtve, oblivene krvlju, ostavljaju u šumi, iznad sela Odžak, kod Glamoča.

"Kada su došli sebi, Predrag i Slavica su nekako prišli putu i zaustavili vozilo koje je naišlo, te zatražili pomoć. Odvezeni su u Dom zdravlja Glamoč, odakle su prevezeni i hospitalizovani u Kantonalnoj bolnici 'Dr fra Mihovil Sučić' u Livnu", kaže naš sagovornik, te ističe da je opel pronađen uz put, s vidljivim oštećenjima na zadnjem točku.

Nediljko Rimac, ljekar u toj bolnici, rekao je "Nezavisnim" da je oboje pacijenata stabilno, te da su imali višestruke povrede, uglavnom po glavi.

"Ona će još biti zadržana, a on bi već mogao da ide kući, ali ostavićemo ga još koji dan na liječenju", kazao nam je Rimac.

Potragu za lopovima i istragu udruženi sprovode Stanica javne bezbjednosti Mrkonjić Grad i policijske stanice iz Livna i Glamoča.

(Nezavisne)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

BOA

07.08.2015 22:30

A da nije kakva preljuba u pitanju pa neko nekoga disciplinuje???

ODGOVORITE
Name

max

07.08.2015 22:33

Hoće nace stoposto,jer čovjek koji radi na prisluškivanju u MG redovno koristi taj uredjaj ko koga vodi na ručak kafu i u krevet to mu posao.

ODGOVORITE
Name

okli

08.08.2015 00:04

Max, previse gledas fimove!