У несрећи у Залужанима погинуо мотоциклиста

На стази аутодрома у Залужанима данас у 17:00 сати у судару камиона и мотоцикла настрадао је Роберт Милекић (28) из Швајцарске, потврђено је из Окружног тужилаштва Бањалука.

Република Српска 07.08.2015 | 22:10
У несрећи у Залужанима погинуо мотоциклиста

“У несрећи је учествовало теретно моторно возило марке “Ивеко” којим је управљао Милан Зец (31) из Приједора и настрадали Милекић, који је управљао мотоциклом марке “Сузуки”. Увиђај је обавила замјеница дежурног тужиоца Окружног тужилаштва Бањалуке, Гордана Мијатовић, заједно са овлаштеним службеницима Полицијске станице Лакташи”, изјавила је Маја Ђаковић-Видовић, портпарол Окружног тужилаштва Бањалука.

Наложено је предузимање свих потребних истражних радњи и мјера на расвјетљавању свих околности несреће. Наложена је обдукција смртно настрадалог Милекића која ће се обавити у Заводу за судску медицину Републике Српске.

(Мондо)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

*

07.08.2015 21:21

Сто посто је крив камион. Овај момак је мислио да се овдје поштују саобраћајни прописи као у Швицарској. Камионџије су посебно зло. Није јасно гдје се удес догодио. Кажу у наслову, на стази аутодрома. Откуд камион на стази аутодрома? Возио тамо истрести отпадни материјал?

ОДГОВОРИТЕ
Name

сиуx

08.08.2015 09:10

Закупљена стаза, а нико од одговорних није обавијестио камионџије који имају одобрење да ту насипају земљу. Пропуст због којег је угашен млад живот. Страшно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анониман

03.02.2021 13:48

Нико не одговара за смрт овог дјецка, треба да вас буде срам и стид све це вам бог вратит

ОДГОВОРИТЕ