U nesreći u Zalužanima poginuo motociklista

Na stazi autodroma u Zalužanima danas u 17:00 sati u sudaru kamiona i motocikla nastradao je Robert Milekić (28) iz Švajcarske, potvrđeno je iz Okružnog tužilaštva Banjaluka.

Republika Srpska 07.08.2015 | 22:10
U nesreći u Zalužanima poginuo motociklista

“U nesreći je učestvovalo teretno motorno vozilo marke “Iveko” kojim je upravljao Milan Zec (31) iz Prijedora i nastradali Milekić, koji je upravljao motociklom marke “Suzuki”. Uviđaj je obavila zamjenica dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva Banjaluke, Gordana Mijatović, zajedno sa ovlaštenim službenicima Policijske stanice Laktaši”, izjavila je Maja Đaković-Vidović, portparol Okružnog tužilaštva Banjaluka.

Naloženo je preduzimanje svih potrebnih istražnih radnji i mjera na rasvjetljavanju svih okolnosti nesreće. Naložena je obdukcija smrtno nastradalog Milekića koja će se obaviti u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

(Mondo)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

*

07.08.2015 23:21

Sto posto je kriv kamion. Ovaj momak je mislio da se ovdje poštuju saobraćajni propisi kao u Švicarskoj. Kamiondžije su posebno zlo. Nije jasno gdje se udes dogodio. Kažu u naslovu, na stazi autodroma. Otkud kamion na stazi autodroma? Vozio tamo istresti otpadni materijal?

ODGOVORITE
Name

siux

08.08.2015 11:10

Zakupljena staza, a niko od odgovornih nije obavijestio kamiondžije koji imaju odobrenje da tu nasipaju zemlju. Propust zbog kojeg je ugašen mlad život. Strašno

ODGOVORITE
Name

Anoniman

03.02.2021 14:48

Niko ne odgovara za smrt ovog djecka, treba da vas bude sram i stid sve ce vam bog vratit

ODGOVORITE