Најзад се огласиле и ''Делије'': Ако неко воли Звезду, то смо ми!

Бура на "Маракани" не јењава, одласци челних људи се нижу један за другим, а тим поводом огласиле су се и најверније присталице Црвене звезде.

Фудбал 07.08.2015 | 21:20
Најзад се огласиле и ''Делије'': Ако неко воли Звезду, то смо ми!

Клуб је напустио директор Звездан Терзић, који остаје да ради до формирања нове управе, а пре њега су отишли Славиша Кокеза, Бранко Радујко који је у управи био испред компаније НИС, затим Предраг Ћулибрк, који је поднео неопозиву оставку и Ивица Тончев, затим и Александар Антић, односно Душан Бајатовић.

"С обзиром на то да су сви узели за право да се ових дана обраћају звездашкој јавности, ред је да се и ми као група огласимо. Нећемо одговарати никоме ништа, јер не желимо да још више продубљујемо ситуацију у којој се налази наш клуб. Ако је неко био веран и толерантан свих ових година, то смо били ми. Као део клуба који са највише емоција прати дешавања у Црвеној звезди, сузбијали смо емотивне реакције и проводили дане у међусобним расправама свесни тежине ситуације.

На утакмици против Радничког је кулминирало незадовољство. Тада су и они најстрпљивији изгубили стрпљење. Навијачи са свих трибина - цео стадион, послао је поруку управи.

Захваљујемо се свима који су препознали да је тренутак да се повуку из клуба. Двадесет хиљада људи је стало иза једне поруке и као ретко када, и исток и запад и север су били сложни. Зато позивамо све звездаше да у наредним утакмицама напунимо стадионе као никад до сада, како бисмо послали поруку свакоме ко жели да се посвети нашем клубу у наредном периоду.

Такође, много је битно да играчи и тренер знају да смо уз њих и само овим приступом им то можемо показати. Само 'Делије', попунивши све стадионе, могу то да покрену. И зато, сви на стадион сада када је најтеже!

Нема велике љубави, без велике радости, али и без велике патње.
Е, то је Црвена звезда!", наводи се у саопштењу "Делија".

Коментари / 0

Оставите коментар