Звезда остаје без 3.000.000 евра?!

Важећи уговор истиче 1. септембра, али је после додатних консултација Ћулибрк децидирано поручио да његова компанија неће улагати новац у српског вицешампиона.

Фудбал 07.08.2015 | 18:40
Звезда остаје без 3.000.000 евра?!

Потреси на стадиону Рајко Митић могли би у огромној мери да се одразе и онако отежано финансијско пословање фудбалског клуба Црвена звезда. Како пише дневни лист Спорт одлазећи генарални директор црвено-белих Звездан Терзић и први човек Телекома Предраг Ћулибрк пре десетак дана утаничили су нови двогодишњи уговор којим би поменута компанија уложила 3.000.000 евра у српског вицешампиона, али након новонасталих оставки на Маракани од финансијске ињекције по свему судећи неће бити ништа.

Важећи уговор истиче 1. септембра, али је после додатних консултација Ћулибрк децидирано поручио да његова компанија неће улагати новац у Звезду, сазнаје Спорт.

Овај дневни лист наводи и да се поставља питање реакције Гаспрома, пошто се један од њихвових директора Бранко Радујко повукао из Управе. Ипак, нико из руског гиганта се овим поводом још није оглашавао.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Партизан

07.08.2015 17:00

Спашавај те Звезду, то је институција Србије, Партизан без Звезде или обрнуто,то је пропаст за српски фудбал, као и све друго

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јован.

07.08.2015 17:07

ИМА У СРБИЈИ СТРУЧНИХ, И ПОШТЕНИХ ЉУДИ.АЈМО ЗАСУКАТИ РУКАВЕ И РАДИТИ.ОВИ ШТО СУ ОТИШЛИ НЕКА ВРАТЕ ПАРЕ И НЕМОРАЈУ СЕ ВИСЕ НИКАД ВРАЦАТИ.

ОДГОВОРИТЕ