Zvezda ostaje bez 3.000.000 evra?!

Važeći ugovor ističe 1. septembra, ali je posle dodatnih konsultacija Ćulibrk decidirano poručio da njegova kompanija neće ulagati novac u srpskog vicešampiona.

Fudbal 07.08.2015 | 18:40
Zvezda ostaje bez 3.000.000 evra?!

Potresi na stadionu Rajko Mitić mogli bi u ogromnoj meri da se odraze i onako otežano finansijsko poslovanje fudbalskog kluba Crvena zvezda. Kako piše dnevni list Sport odlazeći genaralni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić i prvi čovek Telekoma Predrag Ćulibrk pre desetak dana utaničili su novi dvogodišnji ugovor kojim bi pomenuta kompanija uložila 3.000.000 evra u srpskog vicešampiona, ali nakon novonastalih ostavki na Marakani od finansijske injekcije po svemu sudeći neće biti ništa.

Važeći ugovor ističe 1. septembra, ali je posle dodatnih konsultacija Ćulibrk decidirano poručio da njegova kompanija neće ulagati novac u Zvezdu, saznaje Sport.

Ovaj dnevni list navodi i da se postavlja pitanje reakcije Gasproma, pošto se jedan od njihvovih direktora Branko Radujko povukao iz Uprave. Ipak, niko iz ruskog giganta se ovim povodom još nije oglašavao.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Partizan

07.08.2015 17:00

Spašavaj te Zvezdu, to je institucija Srbije, Partizan bez Zvezde ili obrnuto,to je propast za srpski fudbal, kao i sve drugo

ODGOVORITE
Name

Jovan.

07.08.2015 17:07

IMA U SRBIJI STRUČNIH, I POŠTENIH LJUDI.AJMO ZASUKATI RUKAVE I RADITI.OVI ŠTO SU OTIŠLI NEKA VRATE PARE I NEMORAJU SE VISE NIKAD VRACATI.

ODGOVORITE