ЛЕ: УЕФА скратила листу потенцијалних ривала Војводине!

Боље није могло, само да се избегне Билбао! Са свим осталима екипама Новосађани би могли да се носе.

Фудбал 07.08.2015 | 11:40
ЛЕ: УЕФА скратила листу потенцијалних ривала Војводине!

УЕФА је рано јутрос извршила прелиминарно жребање уочи главне церемоније жреба за плеј-оф фазу Лиге Европе! Укупно 44 клуба сврстана су у четири групе, а наш представник, новосадска Војводина, може се рећи, прошла је јако добро. Црвено-бели са Карађорђа нашли су се у групи А која броји десет клубова, очекивано, нису међу повлашћенима, а потенцијални ривали биће им Атлетик Билбао (шпанија), Плзењ (Чешка), Стеауа (Румунија), Легија (Пољска) и Белененсес (Португал).

На први поглед потпуно је јасно да би најпожељнији ривал био португалски представник, односно да би ваљало избећи Билбао, док би са свим осталим екипама Новосађани могли да се носе. Можда не да елиминишу искусне тимове попут Стеауе или Легије, али да играју барабар са њима - сигурно.

Да је Воша добро прошло јасно је када се баци поглед на преостале три групе, односно на носиоце у њима. Тако су, рецимо, у групи Б у јачем шеширу Ајакс, ПАОК, Сент Етјен, Јанг Бојс и Стандард из Лијежа. У групи Ц Фенер, Бордо, Салцбург, у Д групи Дортмунд, Саутемптон, Краснодар, прашка Спарта...

Жреб за Лигу Европе почиње у 13.00 часова.

Коментари / 0

Оставите коментар