LE: UEFA skratila listu potencijalnih rivala Vojvodine!

Bolje nije moglo, samo da se izbegne Bilbao! Sa svim ostalima ekipama Novosađani bi mogli da se nose.

Fudbal 07.08.2015 | 11:40
LE: UEFA skratila listu potencijalnih rivala Vojvodine!

UEFA je rano jutros izvršila preliminarno žrebanje uoči glavne ceremonije žreba za plej-of fazu Lige Evrope! Ukupno 44 kluba svrstana su u četiri grupe, a naš predstavnik, novosadska Vojvodina, može se reći, prošla je jako dobro. Crveno-beli sa Karađorđa našli su se u grupi A koja broji deset klubova, očekivano, nisu među povlašćenima, a potencijalni rivali biće im Atletik Bilbao (španija), Plzenj (Češka), Steaua (Rumunija), Legija (Poljska) i Belenenses (Portugal).

Na prvi pogled potpuno je jasno da bi najpoželjniji rival bio portugalski predstavnik, odnosno da bi valjalo izbeći Bilbao, dok bi sa svim ostalim ekipama Novosađani mogli da se nose. Možda ne da eliminišu iskusne timove poput Steaue ili Legije, ali da igraju barabar sa njima - sigurno.

Da je Voša dobro prošlo jasno je kada se baci pogled na preostale tri grupe, odnosno na nosioce u njima. Tako su, recimo, u grupi B u jačem šeširu Ajaks, PAOK, Sent Etjen, Jang Bojs i Standard iz Liježa. U grupi C Fener, Bordo, Salcburg, u D grupi Dortmund, Sautempton, Krasnodar, praška Sparta...

Žreb za Ligu Evrope počinje u 13.00 časova.

Komentari / 0

Ostavite komentar