Мари ускоро на листи тениских очева!

Британски тенисер Енди Мари ускоро ће се придружити Новаку Ђоковићу и Роџеру Федереру на листи тениских очева, потврдио је Шкот.

Тенис 08.08.2015 | 11:00
Мари ускоро на листи тениских очева!

Британски медији су почели са спекулацијама да је Маријева супруга Ким Сирс је трудна и њих двоје би требало да постану родитељи наредне године пре званичне потврде.

Мари је очекивано прво саопштио радосну вест својој породици и пријатељима, мада они који то нису сазнали до сада, сигурно ће то учинити из новина.

Шкот ће на тај начин постати трећи отац у ‘великој четворки’. Федерер већ има четворо деце, а Ђоковић сина Стефана. Сва тројица су већ ожењени, па је једини који се издваја Рафаел Надал, који не види свадбена звона у својој блиској будућности.

Ђоковић је, занимљиво, Марију и његовој супрузи пре неколико месеци пожелео проширење породице, а још један легендарни тенисер то је препоручио британском тенисеру. Андре Агаси је истакао да ће Марију бити много лакше када постане отац.

“Мислим да ће му добијање деце скинути велику количину с***а. Не постоји ништа ефикасније за заборављање тешког дана, та равнотежа може бити здрава и за њега“, истакао је Американац.

Коментари / 0

Оставите коментар