Mari uskoro na listi teniskih očeva!

Britanski teniser Endi Mari uskoro će se pridružiti Novaku Đokoviću i Rodžeru Federeru na listi teniskih očeva, potvrdio je Škot.

Tenis 08.08.2015 | 11:00
Mari uskoro na listi teniskih očeva!

Britanski mediji su počeli sa spekulacijama da je Marijeva supruga Kim Sirs je trudna i njih dvoje bi trebalo da postanu roditelji naredne godine pre zvanične potvrde.

Mari je očekivano prvo saopštio radosnu vest svojoj porodici i prijateljima, mada oni koji to nisu saznali do sada, sigurno će to učiniti iz novina.

Škot će na taj način postati treći otac u ‘velikoj četvorki’. Federer već ima četvoro dece, a Đoković sina Stefana. Sva trojica su već oženjeni, pa je jedini koji se izdvaja Rafael Nadal, koji ne vidi svadbena zvona u svojoj bliskoj budućnosti.

Đoković je, zanimljivo, Mariju i njegovoj supruzi pre nekoliko meseci poželeo proširenje porodice, a još jedan legendarni teniser to je preporučio britanskom teniseru. Andre Agasi je istakao da će Mariju biti mnogo lakše kada postane otac.

“Mislim da će mu dobijanje dece skinuti veliku količinu s***a. Ne postoji ništa efikasnije za zaboravljanje teškog dana, ta ravnoteža može biti zdrava i za njega“, istakao je Amerikanac.

Komentari / 0

Ostavite komentar